Онлајн Tiktok фонт генератор

Ние зедовме повеќе од 10.000 убави фонтови за Тикток. Вие само треба да напишете било кој натпис или текст, а потоа копирајте ја и вметнете ја опцијата што ја сакате во вашиот тикток профил. На пример, користете го прекарот, статусот, профилните капи, пост или коментар. Можете исто така да користите различни фонтови - подвлечени или мрсни, курзивни или нагласени.

Онлајн текст генератор😍👻ⓢⓔⓔ ⓡⓔⓢⓤⓛⓣ 😎👑

Tiktok фонтови

Во Tiktok, како и други социјални мрежи ориентирани кон визија, дизајнот на сметката е од огромно значење за изградба на публика. Направете ја вашата страница и мислења повеќе уникатни и доделени на општа позадина не е помалку важно од создавањето интересни видео. Тоа ќе ви помогне во овие необични фонтови за Tiktok, за да користите кој можете да го користите без преземање на апликацијата.

Невообичаени и убави фонтови за Тикток

Користење на прекрасен фонт за Tiktok со специјални мешавини, насмевки и други украси, ќе биде полесно да се промовира сметката, да се зголеми бројот на претплатници, што е потребно за поврзување на придружната програма и заработка.

Промена и декорирање на текст во различни фонтови за Tiktok во следните делови од профилот:

 • Ник (име);
 • Опис на профилот (шапка, биографија);
 • Опис на функцијата;
 • Коментари за видео на други корисници.

За да го направите ова, можете да го користите фонтот за Tiktok на руски и на англиски јазик. Оние. Во залиха прекрасен фонт за Тикток, поддршка на руски букви (кирилица) и слично, овозможувајќи ви да ги копирате англиските букви (латински).

За да издвоите на позадината на другите корисници користејќи само стандардниот текст понуден од апликацијата, можете да изберете различни варијации:

 • FOT FONT за Tiktok;
 • Круг текст;
 • двојно;
 • истакна;
 • подвлече;
 • во готски стил;
 • Како печатена машина.

Ќе морате да користите фантазија и креативно размислување за хармонично комбинирање на различни елементи на сметката едни со други, декорација на профилот, но не и да го направите премногу нариса.

Како да направите прекрасен фонт?

За да направите прекрасен фонт во Tiktok, дури и не мора да ја преземете посебна апликација и да земете слободен простор во меморијата на паметен телефон, а потоа да го ажурирате, итн. Постои многу полесна опција - тоа е онлајн услуга која генерира оригинални натписи во различен стил директно во компјутерски прелистувач или мобилен.

Промена на фонтот во Tiktok користејќи го онлајн генераторот е можно полесно и побрзо отколку преку апликацијата. Доволно:

 • Внесете го текстот на стрингот што треба да се смени;
 • изберете од под соодветната опција од предложената;
 • копирајте ја низата;
 • Вметнете во посакуваното поле во апликацијата.

Така, можете да го промените фонтот во Tiktok во профилот (во насловот, името), како и во мислења и коментари, истакнувајќи ги против позадината на вкупната маса. Генераторот е подобрен цело време и додава нови опции за пишување текст.

Невообичаени симболи за Тикток

Повеќе за диверзификација и стилизирање на сметката Помош убави симболи за Тикток, особено често ги користат за прекари и капи. Ако ги видите промовираните страници на познати личности, нивните профили мора да содржат нешто друго освен стандардниот текст. Најпопуларниот симбол е крлеж во Tiktok, кој може да се добие со едноставно копирање на симболот.

Тврдењето е потсетувано со потврдена сметка, соодветно, ги привлекува корисниците на страницата. Но, не е неопходно да се чека на сите, додека еден милион претплатници се постигнати и апликацијата ќе го додели ако можете сами да ја копирате и залепите.

Можете исто така да користите други знаци:

 • Обоени симболи за ник во Тикток;
 • Азбука;
 • Нумерички;
 • загради и запирки во форма на емоции;
 • Смешковците и Емоди.

Број на знаци во Тикток

Бидејќи социјалната мрежа е насочена само на видео содржината, постои прилично ригиден лимит на симболот во Тикток. Значи, треба да размислите колку ликови во Тикток ќе одговараат на пост, пред да изрази долги мисли.

Ако мислењата на повеќе од 2000 карактери се дозволени во Instagram, Tiktok го дава симболот ограничување само 150. Истото ограничување на ликовите и во коментарите на Тикток - 150. љубовници на долги имиња и биографии нема да разберат, - само 80 е даден во заглавие на профилот во симболите на Тикток, и за името и воопшто 20.

Во прилог на бројот на знаци, подеднакво е важно името (прекарот) да одговара на содржината на страницата. Ова ќе помогне во промовирањето и промовирањето на сметка.

Емоми и смајли

Поради фактот дека Тикток е кинеска апликација, насмевки и емоции во него се исто така различни од вообичаените. И не можете секогаш брзо да ја собереш саканата икона за да ја пренесете целата комплетноста на емоциите. Покрај тоа, со задоцнето ажурирање на апликацијата, смајливиот сет може воопшто да исчезне.

Ако сакате да користите стандард Emoji за Tiktok, можете да ја користите онлајн услугата за копирање. Вие само треба да го изберете интересот за насмевка, внесете го веднаш до текстот и копирајте ја целата низа на саканото поле Tiktok. На овој начин, можете лесно да додадете емоции на Tiktok за името, описите на профилот, мислењата и коментарите.

Во прилог на вметнување смешни емоции Tiktok, можно е да се користат налепници во форма:

 • цвеќиња;
 • животни;
 • производи;
 • спортски атрибути;
 • знамиња;
 • машини, итн.

Тие можат да бидат копирани на една или да користат убава комбинација на емоции во Тикток. Со овој сет, можете воопшто да комуницирате со една слика без текст.

Како работи?

Услугата се базира на генерирање на Unicode Glyphs. Уникод е универзален код кој ги преведува ликовите од различни јазици во стандарден поглед, разбирлив за речиси сите апликации, вклучувајќи го и Тикток.

Користење на Уникод Тикток за Ник, статус, описи на мислења и коментари, не треба да се грижат за фактот дека фонтот, насмевката или емоти нема да бидат прикажани правилно. Користењето на Уникод Tiktok обезбедува исто мапирање во различни прелистувачи и на различни уреди.