Online Tiktok Font Generator

Ne morëm më shumë se 10,000 fonte të bukura për Tiktok. Ju vetëm duhet të shkruani ndonjë mbishkrim ose tekst, dhe pastaj kopjoni dhe futni opsionin që ju pëlqen në profilin tuaj Tiktok. Për shembull, përdorimi për pseudonimin, statusin, kapelet e profilit, postën ose komentin. Ju gjithashtu mund të përdorni fonts të ndryshme - nënvizuar ose të yndyrshëm, italik ose të stresuar.

Gjeneratori i tekstit në internet😍👻ⓢⓔⓔ ⓡⓔⓢⓤⓛⓣ 😎👑

Fonts tiktok

Në Tiktok, si dhe rrjetet sociale të orientuara nga vizioni, dizajni i llogarisë është me rëndësi të madhe për të ndërtuar një audiencë. Bëni faqen tuaj dhe postimet më unike dhe të alokuara në një sfond të përgjithshëm nuk është më pak i rëndësishëm se krijimi i videos interesante. Kjo do të ndihmojë në këtë fonts të pazakontë për Tiktok, për të përdorur të cilën ju mund të online falas pa shkarkuar aplikacionin.

Fonts pazakontë dhe të bukura për tiktok

Duke përdorur një font të bukur për Tiktok me përzierje të veçanta, buzëqeshje dhe dekorime të tjera, do të jetë më e lehtë për të promovuar llogarinë, për të rritur numrin e abonentëve, i cili është i nevojshëm për të lidhur një program dhe të ardhura filiale.

Ndryshoni dhe dekoroni tekstin në fonts të ndryshëm për Tiktok në pjesët e mëposhtme të profilit:

 • Nick (emri);
 • Përshkrimi i profilit (kapelë, biografi);
 • Përshkrimi në post;
 • Komentet për videon e përdoruesve të tjerë.

Për ta bërë këtë, ju mund të përdorni fontin për tiktok në rusisht dhe në anglisht. Ato. Në skenë font të bukur për Tiktok, duke mbështetur letrat ruse (cirilike) dhe të ngjashme, duke ju lejuar të kopjoni letrat angleze (latinisht).

Për të dalë në sfondin e përdoruesve të tjerë duke përdorur vetëm tekstin standard të ofruar nga aplikacioni, ju mund të zgjidhni ndryshime të ndryshme:

 • Font yndyrë për tiktok;
 • Tekst i rrumbullakët;
 • dyfish;
 • theksoi;
 • nënvizuar;
 • në stilin gotik;
 • Si një makinë e shtypur.

Ju do të duhet të përdorni një fantazi dhe të menduarit krijues për të kombinuar në mënyrë harmonike elemente të ndryshme të llogarisë me njëri-tjetrin, dekoroj profilin, por jo për ta bërë atë shumë naryapy.

Si të bëni një font të bukur?

Për të bërë një font të bukur në Tiktok, edhe jo domosdoshmërisht shkarkoni një aplikacion të veçantë dhe të merrni hapësirë ​​të lirë në kujtesën e smartphone, pastaj përditësoni atë, etj. Ka një mundësi shumë më të lehtë - është një shërbim online që gjeneron mbishkrime origjinale në stilin e ndryshëm direkt në një shfletues ose celular kompjuterik.

Ndryshimi i fontit në Tiktok duke përdorur gjeneratorin online është i mundshëm dhe më i shpejtë se përmes aplikimit. Mjaft:

 • Shkruani tekstin në vargun që duhet ndryshuar;
 • zgjidhni nga poshtë opsionit të duhur nga propozimi;
 • kopjoni vargun;
 • Futni në fushën e dëshiruar në aplikacion.

Kështu, ju mund të ndryshoni fontin në Tiktok në profilin (në kokë, emrin), si dhe në postimet dhe komentet, duke i theksuar ato në sfondin e masës totale. Gjeneratori është përmirësuar gjatë gjithë kohës dhe shton opsionet e reja të shkrimit të tekstit.

Simbolet e pazakonta për Tiktok

Më shumë për të diversifikuar dhe stilizuar llogarinë ndihmojnë simbolet e bukura për tiktok, veçanërisht shpesh i përdorin ato për pseudonime dhe kapele. Nëse shihni faqet e promovuara të personaliteteve të famshme, profilet e tyre domosdoshmërisht përmbajnë diçka tjetër përveç tekstit standard. Simboli më i popullarizuar është një shenjë në Tiktok, e cila mund të merret thjesht duke kopjuar simbolin.

Tick ​​është kujtuar nga një llogari e verifikuar, përkatësisht, tërheq përdoruesit në faqe. Por nuk është e nevojshme të prisni fare, ndërsa një milion abonentë shënohen dhe aplikacioni do ta caktojë nëse mund të kopjoni dhe ngjiteni vetë.

Ju gjithashtu mund të përdorni shenja të tjera:

 • Simbolet me ngjyrë për nicks në Tiktok;
 • alfabetik;
 • numerik;
 • kllapa dhe kometa në formën e emoticons;
 • Smiley dhe Emodi.

Numri i karaktereve në Tiktok

Meqenëse rrjeti social ka për qëllim vetëm në përmbajtjen e videos, ekziston një kufi mjaft i ngurtë simbol në Tiktok. Pra, ju duhet të konsideroni se sa karaktere në Tiktok do të përshtaten postin, para se të shprehni mendime të gjata.

Nëse postimet në më shumë se 2000 karaktere janë të lejuara në Instagram, Tiktok jep limitin e simbolit vetëm 150. të njëjtin kufizim të karaktereve dhe në Tiktok Komentet - 150. Dashuruesit e emrave të gjatë dhe biografi nuk do të dallohen, - vetëm 80 është dhënë në header i profilit në simbolet e Tiktok, dhe për emrin dhe në të 20.

Përveç numrit të karaktereve, është po aq e rëndësishme që emri (pseudonimi) të korrespondon me përmbajtjen në faqe. Kjo do të ndihmojë në promovimin dhe promovimin e një llogarie.

Emoji dhe smiley

Për shkak të faktit se Tiktok është një aplikim kinez, buzëqesh dhe emoji në të janë gjithashtu të ndryshme nga zakonisht. Dhe ju nuk mund të shpejt të shpejt të marr ikonën e dëshiruar për të përcjellë të gjithë plotësinë e emocioneve. Përveç kësaj, me një përditësim të vonuar të aplikacionit, stili i smiley mund të zhduket fare.

Nëse dëshironi të përdorni Emoji standard për Tiktok, ju mund të përdorni shërbimin online për kopjim. Ju vetëm duhet të zgjidhni interesin e buzëqeshjes, futni atë pranë tekstit dhe kopjoni të gjithë vargun në fushën e dëshiruar Tiktok. Në këtë mënyrë, lehtë mund të shtoni një Emoji në Tiktok për emrin, përshkrimet e profilit, postimeve dhe komenteve.

Përveç futjes së emoticons funny tiktok, është e mundur për të përdorur stickers në formë:

 • lule;
 • kafshët;
 • produkte;
 • atributet sportive;
 • flamuj;
 • makina, etj.

Ata mund të kopjohen në një ose të përdorin një kombinim të bukur të emoticons në Tiktok. Me këtë grup, ju mund të komunikoni me një fotografi në të gjitha pa një tekst të caktuar.

Si punon?

Shërbimi bazohet në gjenerimin e Glyphs Unicode. Unicode është një kod universal që përkthen personazhet nga gjuhë të ndryshme në një pamje standarde, të kuptueshme për pothuajse të gjitha aplikacionet, duke përfshirë tiktok.

Përdorimi i Unicode Tiktok për Nick, Status, përshkrimet e postimeve dhe komente, nuk duhet të shqetësohen për faktin se font, buzëqeshje ose emoji nuk do të shfaqet siç duhet. Përdorimi i Unicode Tiktok ofron hartën e njëjtë në shfletues të ndryshëm dhe në pajisje të ndryshme.